Hopp til innhold

 

Våre prosjekter i Zimbabwe

Sabona er en liten organisasjon som støtter grasrotprosjekter i Zimbabwe. Befolkningen eier sine egne prosjekter, og målet er hjelp til selvhjelp. Sabona jobber i Nord-Matabeleland i Zimbabwe.
Zimbabwe ligger i den sørlige delen av Afrika. Vi er på grasrota der det skjer og prosjektene driftes fra landsbygda. Sabona jobber med helse, utdanning, jordbruk og entreprenørskap i Zimbabwe. Over kan du lese om de forskjellige prosjektene vi jobber med.


Utdanning

Sabona gir barn mulighet til å gå på skole, og bidrar dermed til at skolene holdes åpne. Vi fokuserer også på videreutdannelse fordi det er viktig for å beholde kunnskap i Zimbabwe.


Helse

Sabona når ut til mange gjennom samarbeid med klinikker og hjelpefondet, samt prosjekter som bekjemper malaria og hiv/aids.

Jordbruk

Vann og mat er en menneskerett. Å skape muligheter for å dyrke egen mat gjør en uavhenging av nødhjelp når tørken kommer.

Kultur og næring

Mennesker bærer sin drøm og har behov for å skape. Sabona har gitt mange muligheten til å starte opp sin egen virksomhet og hverdag.

Share on Facebook