Hopp til innhold

 

Bli fadder

Bli med på å skape en fremtid for en hel generasjon!

For 7 kroner dagen kan du gi et barn skolegang i ett helt år. 40 kroner i måneden gir et barn ett varmt måltid om dagen. Sabonas fadderordningen har gitt skolegang til mange tusen barn, men behovet er fremdeles stort. Ditt fadderskap gir barn som har mistet foreldrene sine eller som har foreldre som ikke kan betale for skolegang, muligheten til å få en utdanning. Vi har fadderbarn på mer enn 7 skoler.

Ved å bli fadder gir du oss mulighet til å fortsette vårt arbeid med å gi barn i Zimbabwe en fremtid - du er med på å gi de mest utsatte barna trygghet og tilgang til skolegang, mat og rent vann.

Du kan velge mellom to fadderskap, Sabona fadder eller Et Ansikt fadder.

Sabona fadder:

Som Sabona fadder støtter du Sabonas arbeid med utdanning og får jevnlige oppdateringer om Sabonas arbeid gjennom nyhetsbrev på mail. Beløp velger du selv.

Et Ansikt fadder:

Som Et Ansikt fadder støtter du Sabonas arbeid med utdanning og får jevnlige oppdateringer om Sabonas arbeid gjennom nyhetsbrev på mail. I tillegg mottar Et Ansikt faddere bilde og julekort, og kan skrive brev direkte til sitt fadderbarn. Beløpet er 225 kroner i måneden (eller valgfritt beløp over).

 

Share on Facebook